У центрі Києва п’яний водій Volkswagen влаштував велику ДТП (фото)

У центрі Києва п’яний водій Volkswagen влаштував велику ДТП (фото)
ДТП на Великій Житомирській
Фото: Інформатор

В результаті ДТП на Великій Житомирській пошкоджено 5 автомобілів

У середу, 4 липня, на вулиці Велика Житомирська сталася ДТП за участю 5 машин.

Аварія трапилася о 17:46. Про це повідомляє Інформатор.

Volkswagen Golf III рухався по вулиці Стрілецькій і повертав на вулицю Велика Житомирська на заборонний сигнал світлофора. З боку вулиці Михайлівської рухався Mercedes GLE 250. Не встигнувши загальмувати, він вдарив Golf в праву сторону. Від удару хетчбек відкинуло на зустрічну смугу, де рухався Volkswagen Passat B7. Mercedes, в свою чергу, відкинуло на узбіччя, на якій був припаркований Volkswagen Passat B5. Останній від удару зрушився вперед і вдарив Kia Cerato Coup, що стояв попереду.

Як з'ясувалося, водій Volkswagen Golf перебував у стані алкогольного сп'яніння. Він вів себе агресивно: нападав на оточуючих і правоохоронців при виконанні, кидався на перехожих. Зокрема, буйний винуватець ДТП вдарив по камері оператора, вибив телефон з рук поліцейського, вдарив сумкою очевидця, який знімав відео аварії.

Правоохоронці наділи на нього наручники і відвезли у відділення поліції. Його затримали за статтею 173 (Хуліганство) та 130 (керування транспортом у стані алкогольного сп'яніння).

Як повідомлялося, 4 липня,в Києві на перехресті вулиць Оноре де Бальзака та Теодора Драйзера сталася ДТП з постраждалими.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: