У Головпоштамті відкрилася резиденція святого Миколая

У Головпоштамті відкрилася резиденція святого Миколая
Діти, які прийшли на відкриття резиденції, мали змогу написати листа та поспілкуватися з Миколаєм 
Фото: Вечірній Київ

Всі охочі мають змогу сфотографуватися зі святим Миколаєм

Сьогодні у будівлі Головпоштамту у Києві святий Миколай відкрив святкову резиденцію. Резиденція відкрилася з нагоди виходу у прокат сімейної комедії «Пригоди S Миколая», яку можна побачити на екрані вже з 13 грудня. 

На відкриття завітали режисер стрічки Семен Горов та актори. Марія Єфросиніна зіграла мати двох дітей - 8-річного Максима (Артем у кіно) та 14-річної Іванки Бородай (Поля). Зізнається, що найважчим було зніматися в мороз мінус 25, і поділилася своїми секретами зігрівання. Зокрема, акторка зауважила, що краще чай пити не гарячим, а теплим – тоді буде менш холодно. Василь Вірастюк зіграв головного злодія картини і стверджує, що насправді дуже добрий. Поліцейських в картині втілили Тетяна Лаврушко і В’ячеслав Рак. 

Діти, які прийшли на відкриття резиденції, мали змогу написати листа та поспілкуватися з Миколаєм (актором Григорієм Боковенком). Надалі він передасть естафету Миколая аніматору Ярославу Каркавку. 

В резиденції дорослих та дітей зустрічають помічники Миколая - янгол і цар. Всі охочі мають змогу сфотографуватися (світлину одразу надрукують) і надіслати фото та вітання листом друзям і рідним. Також відвідувачі резиденції отримають солодкі подарунки.

 Діти можуть написати листа новорічному чарівнику із розповіддю про свої успіхи, добрі справи та мрії. Послання з побажаннями необхідно відправляти за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 22, 01001, вказавши повну адресу відправника, щоб отримати у відповідь передноворічний лист від Миколая. Новорічна пошта працює і онлайн на сайті www.smykolay.com.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: