У кафе в Києві сталася стрілянина (фото)

У кафе в Києві сталася стрілянина (фото)
Інцидент стався у кафе на вул. Чорнобильській
Фото: Нацполіція

Внаслідок інциденту постраждали двоє осіб

У кафе на вулиці Чорнобильській у Святошинському районі Києва стався інцидент, в результаті якого одного із учасників конфлікту госпіталізували, а працівнику охоронної фірми медики надали допомогу на місці. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

«До Святошинського управління поліції надійшло повідомлення про те, що в кафе на вулиці Чорнобильській виникла суперечка між відвідувачами закладу та охоронцями. На місце події негайно виїхали патрульні, слідчо-оперативна група територіального управління поліції та лікарі «швидкої»», - йдеться в повідомленні.

На місці події правоохоронці попередньо встановили, що між учасниками інциденту спочатку виникла словесна перепалка, а коли на виклик прибули працівники охоронної фірми та намагалися припинити конфлікт, розпочалася бійка. У результаті один із охоронців застосував зброю травматичної дії. 

Внаслідок бійки постраждало двоє осіб: 34-річного мешканця Київщини госпіталізували до медичного закладу, його життю нічого не загрожує, а 26-річному охоронцю надано медичну допомогу на місці. 

Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: