У Києві четверту добу розшукують двох викрадених жінок

У Києві четверту добу розшукують двох викрадених жінок

За словами очевидців, на жінок у дворі будинку, де жила одна з них, декілька годин чатували незнайомці. Більше читайте тут: http://tsn.ua/kyiv/u-kiyevi-vikrali-dvoh-zhinok-699621.html

У Києві серед білого дня викрали двох жінок, пошуки тривають уже декілька днів.

Жінок 35 та 38 років викрали біля під'їзду житлового будинку на Лівому березі столиці на автомобілі однієї з них у п'ятницю, 15 липня.

Діти викрадених - дев'ятнадцятирічні Андрій Харитонов та Євгенія Номіровська - по дрібках збирають обставини зникнення своїх мам – Олени та Оксани.

Родина Номіровських – переселенці з Луганська, вони саме змінювали орендовану квартиру, де оселилися тиждень тому. Викрадена Оксана займалася організацією вечірок, а її подруга Олена – таксист, яка мала підвезти її. На Олену та Оксану накинулися кілька чоловіків, які на руках затягнули їх до машини Олени, і авто одразу поїхало геть.

Момент викрадення бачила сусідка, яка сиділа на лавці, проте жінка боїться за своїх близьких і не коментує побачене.

Номер машини записав інший сусід, який викликав поліцію. Чоловік розповів, що бачив, як Оксану Номіровську несли за руки і ноги й поклали в авто.

Ще одна жінка зазначила, що перед викраденням бачила підозрілих чоловіків у кепках та темному одязі, які тривалий час чатували у дворі. За її словами, на вигляд чоловіки були дуже неприємними.

«Жінка побачила, як ведуть Андрія маму, значить, їх було як мінімум четверо», - розповіла донька викраденої жінки Євгенія.

Через півгодини після викрадення поліція підрізала машину під мостом біля станції метро «Лівобережна» і затримала двох чоловіків, ще двом вдалося втекти.

Проте затриманих відпустили за добу через брак доказів, чоловіки запевняють, що водій їх підвіз зі спортклубу до метро, хоча ані спортивної форми, ані абонементів у зал вони не мали.

Діти викрадених жінок підозрюють, що зловмисники встигли пересадити їхніх мам до іншого авто. Із жінками досі немає зв'язку.

Наразі машину Олени Харитонової поліція забрала на експертизу. За словами її сина Андрія, днями мама збиралася переоформлювати викуплене за шість тисяч доларів авто на себе.

Джерело: ТСН

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: