У Києві пільговий період оплати комунальних послуг продовжено

У Києві пільговий період оплати комунальних послуг продовжено

Рівень оплати компослуг у Києві різков упав

У столиці пільговий період оплати комунальних послуг триватиме до кінця обмежувальних заходів. Про це мер столиці Віталій Кличко повідомив під час онлайн-пресконференції, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ.

«У нас була норма знижки 10% для тих, хто заплатить до 20 числа поточного місяця. Тепер ця знижка діятиме для всіх, хто сплатить до кінця місяця», - зазначив мер столиці.

«Але це не означає, що за комунальні послуги не треба платити взагалі. Через обмежувальні заходи в місті різко впав рівень сплати. Загальний рівень оплати за житлово-комунальні послуги на кінець березня в Києві не досягнув 80%. Порівняно з лютим, значно менше киян заплатили за послуги», - наголосив Кличко. 

За його совами, ці кошти, дуже потрібні місту. Бо це, зокрема, і зарплата працівників комунальних підприємств, і гроші на пальне для комунальної техніки та на інші витрати. 

Кличко зазначив, що комунальники щодня виходять на вулиці міста, працюють, щоб забезпечувати його життєдіяльність. 

«Сьогодні є широкий вибір сервісів, де можна сплатити за комунальні послуги, не виходячи з дому. Велике прохання до тих, хто вже сплачує онлайн: в особистому кабінеті ви можете зареєструвати кілька адрес і сплатити також за своїх батьків, бабусь та дідусів, які не користуються онлайн-сервісами», - звернувся до мешканців столиці Кличко.

Як повідомлялося, у Києві борг за житлово-комунальні послуги становить близько 6 мільярдів гривень. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: