У Києві припинили відправляти машини на штрафмайданчики

У Києві припинили відправляти машини на штрафмайданчики
За місяць дії нового закону про паркування у Києві на штрафмайданчики не евакуювали жодного авто
Фото: kp.ua

Правоохоронці «зупинили роботу з тимчасового затримання та евакуації транспортних засобів»

Після набуття чинності нового закону про паркування — з 27 вересня 2018 року — у Києві за порушення правил зупинки чи стоянки на штрафмайданчики не евакуювали жодного автомобіля.

Про це йдеться у відповіді філії Міністерства внутрішніх справ — держпідприємства «Інформ-Ресурси» — на запит «Громадського».

Зазначається, що після набуття чинності нового закону про паркування правоохоронці «зупинили роботу з тимчасового затримання та евакуації транспортних засобів».

«Отже з 27 вересня 2018 року по сьогоднішній день (відповідь від 25 жовтня — ред.) на спеціальні майданчики філії в м.Києві не було доставлено жодного транспортного засобу за порушення правил зупинки чи стоянки», — йдеться у документі.

Зазначимо, що реалізацію низки положень нового закону про паркування унеможливлює відсутність нормативно-правової бази, зокрема електронного реєстру відповідних правопорушень та державної сертифікації технічних засобів фіксації порушень.

Як повідомлялося, Департамент транспортної інфраструктури Київської міської держадміністрації оголосив конкурс на посаду інспектора з паркування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: