У Києві проведуть інвентаризацію дитячих майданчиків

У Києві проведуть інвентаризацію дитячих майданчиків
У Києві збільшується кількість дитячих майданчиків

Усі дитячі майданчики на території столиці повинні бути належним чином інвентаризовані та передані на баланс уповноважених підприємств

На пленарному засіданні Київської міської ради 20 грудня депутати прийняли рішення, яке передбачає впорядкування та утримання в належному стані дитячих майданчиків на території столиці. 

У Києві збільшується кількість дитячих майданчиків, які встановлюють підприємства, організації різних форм власності та фізичні особи. Але дуже часто такі майданчики не оформлюють належним чином і не ремонтують, коли це необхідно. 

«Наразі у Києві існують десятки дитмайданчиків, що не передані на баланс уповноважених підприємств. Відповідно у майбутньому вони можуть становити небезпеку. Це потребує реагування депутатського корпусу. Усі дитячі майданчики на території столиці повинні бути належним чином інвентаризовані та передані на баланс уповноважених підприємств, установ чи організацій, що здійснюватимуть належне утримання таких об’єктів благоустрою, проводитимуть їх поточний ремонт», - зазначив ініціатор відповідного рішення, депутат Київради Святослав Кутняк. 

Відповідно до рішення, районні держадміністрації мають провести інвентаризацію дитячих майданчиків на своїх територіях та вжити заходів щодо прийняття їх на баланс і належного обслуговування.

Рішення підтримали 77 депутатів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: