У Києві п’яний водій «Шкоди» збив пенсіонера на велосипеді

У Києві п’яний водій «Шкоди» збив пенсіонера на велосипеді
Пенсіонер, який їхав на велосипеді, в результаті ДТП отримав перелом ноги
Фото: Нацполіція

Після зіткнення водій автомобіля з місця події намагався втекти, не надавши допомогу потерпілому

У понеділок, 29 жовтня, близько 19:00 на вулиці Уманській у Солом’янському районі Києва сталася дорожньо-транспортна пригода, у результаті якої пенсіонер, 1953 року народження, на велосипеді отримав відкритий перелом лівої ноги. Про це повідомила прес-служба поліції Києва.

«Автомобіль «Шкода» скоїв наїзд на велосипедиста, який їхав рухався у попутному напрямку. Після зіткнення водій транспортного засобу з місця події намагався втекти, не надавши допомогу потерпілому», - йдеться в повідомленні.

Однак патрульні поліцейські затримали зловмисника. Ним виявився 28-річний місцевий мешканець, який мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Проте правопорушник відмовився пройти освідування на місці події, тож його направили до лікаря-нарколога. 

За даним фактом слідчим управлінням Головного управління Національної поліції у місті Києві розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Водія затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Фігурантові загрожує до восьми років позбавлення волі.

Як повідомлялося, у Києві на вул. Кудряшова, 7 у неділю сталася дорожньо-транспортна пригода за участю п’яного водія. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: