У Києві раптово посеред навчального року закривають ліцей

У Києві раптово посеред навчального року закривають ліцей
Учні та їхні батькі зібралися біля ліцею

Навчальний заклад закривають нібито на ремонт

У Києві закривається ліцей №142 на вул. Політехнічній 2-в. Про це стало відомо від батьків учнів.

За словами батьків, які зараз знаходяться біля входу в ліцей, їх попередили про закриття закладу під час святкових вихідних, 9 березня. Про це пише «Сегодня».

«Це математичний ліцей, дітям треба здавати ЗНО, а їх на три тижні розподіляють в інші школи. Причина закриття незрозуміла. Так, в будівлі є тріщини, але на них виставлені спеціальні маячки, які не показують ніякої динаміки», - кажуть батьки.

Вони бояться, що якщо почнеться ремонт, то він закінчиться знесенням будинку.

За їх словами, у понеділок о 17:00 в ліцеї збереться спеціальна комісія за участю представників райвно, департаменту освіти КМДА, керівництва школи та депутатів Київради.

Батьки вимагають розібратися, наскільки достовірна інформація з приводу аварійності будівлі.

«Виникла серйозна проблема, як підготуватися до ЗНО дитині, яка навчається у випускному класі, в іншій школі і з іншими викладачами», - кажуть вони.

Як повідомляється на сайті навчального закладу, школа №142 Солом'янського району Києва була заснована 12 грудня 1956 року. Починаючи з 1984 р., школа спеціалізується на поглибленому вивченні математики і фізики. Уже з 1989-го школі було присвоєно статус спеціалізованої школи фізико-математичного профілю.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: