У Києві розфарбований пес нападає на інших собак

У Києві розфарбований пес нападає на інших собак
Аргентинський дог напав на лабрадора
Фото: скріншот відео

Аргентинський дог гуляє де хоче, без ошийника і без намордника

На лівому березі Києва орудує агресивний та розфарбований аргентинський дог. Пес бігає без намордника і кидається на собак. Бояться його і люди.

Напередодні жертвою розмальованого пса став лабрадор Маріо. Його господиня Анастасія розповіла, що як зазвичай гуляла з вихованцем на березі Дніпра. У якийсь момент на лабрадора напав розмальований дог. Сутичка псів тривала близько 15 хвилин. Жінка намагалася відбити Маріо, але вдалося це лише тоді, коли на допомогу прийшли четверо рибалок. В результаті у лабрадора розірвані вуха і щоки, прокушена ліва лапа, в ветклініці йому наклали 27 швів.

Це не єдиний випадок нападу розмальованого пса на інших собак, повідомляє ТСН.

Господарі постраждалих собак розповідають, що аргентинський дог гуляє де хоче, без ошийника і без намордника.

Після інциденту з Маріо Анастасія і її чоловік написали заяву в поліцію. Правоохоронці розповіли, що власнику дога загрожує штраф в 85 грн і вилучення собаки.

Журналісти спробували зв'язатися з власником агресивного пса. На дзвінок відповіла жінка, яка пообіцяла знайти чоловіка, однак потім не передзвонювала і трубку більше не брала.

Згідно з постановою Кабміну, кожен власник собаки повинен страхувати свою відповідальність за шкоду, яку його вихованець може заподіяти. Однак, за словами юристів, мало хто це робить і покарати за відсутність страховки господарів тварин не можуть. У той же час кінологи визнають, що причиною агресії собак є тільки їх власники. А аргентинські доги - мисливські, а не бійцівські пси, вони доброзичливі і бити їх не можна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: