У Києві розвалюється ще один міст (фото)

У Києві розвалюється ще один міст (фото)
Міст, який знаходитися на перетині проспектів Комарова і Леся Курбаса із залізницею Київ-Волинський - Святошино, у незадовільному стані
Фото: Сергій Гринкевич, Facebook

Шляхопровід у Солом'янському районі на перетині проспектів Комарова і Курбаса потребує капітального ремонту

У Києві виявлено ще один «втомлений» шляхопровід, стан якого не кращий, ніж на Шулявці. Він знаходиться в Солом'янському районі на перетині проспектів Комарова і Курбаса, через залізничні колії, біля станції швидкісного трамвая «Сім'ї Сосніних».
Ще на початку літа на шляхопроводі провели ремонт: відремонтували деформаційні шви і замінили асфальтне покриття. І зовні він виглядає дуже навіть непогано. Але, на подив столичних водіїв, які їдуть в центр Києва з Борщагівки тут постійно перекрита крайня права смуга руху і не видно робітників, пише «Сегодня».
Виявляється, насправді, шляхопровід перебуває в поганому технічному стані. На тротуарній частині видно тріщини, а знизу багатотонну конструкцію підпираютьметалеві «милиці». У конструкціях шляхопроводу видно величезні розриви в бетоні, атакож місця з відколотими частинами бетонних конструкцій. У деяких місцях забиті дерев'яні кілки, які вже розповзаються під вагою бетону, а це означає, що міст потихеньку руйнується.


У КК «Київавтодор» повідомили, що у зв'язку з незадовільним технічним станом шляхопроводу ще в квітні цього року було видано розпорядження КМДА від 06.04.2018 під №572 про тимчасове часткове обмеження руху усіх видів транспорту на шляхопроводі, який знаходитися на перетині проспектів Комарова і Леся Курбаса із залізницею Київ-Волинський - Святошино в Солом'янському районі столиці.
«За результатами огляду 2018 року зазначений шляхопровід потребує капітального ремонту (тому і введені обмеження проїзду транспорту в йогокрайній правій смузі). У той же час, не чекаючи початку капітального ремонту,під шляхопроводом був виконаний монтаж протиаварійних підтримуючихконструкцій. Ці роботи були виконані за рахунок фінансових коштів, виділених на поточний ремонт шляхопроводу, за рекомендаціями і матеріалами експертів, які проводили його огляд», - повідомили «Сегодня» у комунальнійкорпорації.
Там додають, що одночасно, на замовлення «Київавтодору», проводиться розробкапроектно-фінансової документації на капітальний ремонт даної споруди.
«Роботи планується почати вже на початку 2019 року. Вартість ремонту будевизначена після проходження державної експертизи», - запевнили у «Київавтодорі».

Раніше повідомлялося, що у Києві 70 мостів і шляхопроводів знаходяться в передаварійному стані.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: