У Києві стартувала виставка сучасного озброєння (фотогалерея)

У Києві стартувала виставка сучасного озброєння (фотогалерея)
На виставці представлені зразки сучасного озброєння та військової техніки
Фото: Укрінформ

У виставці приймають участь делегації з 16 країн світу

У Києві до Дня захисника України відкрилася виставка «Зброя та безпека-2018», на якій презентовані зразки сучасного озброєння та військової техніки українських та іноземних виробників, зокрема з Європи, Азії та Америки.

Захід проходить у Міжнародному виставковому центрі.

У виставці приймають участь делегації з 16 країн світу, зокрема зі США, Туреччини, Пакистану, Польщі, Австрії.

Проведення виставки «Зброя та безпека - 2018» спрямоване на поглиблення військової та військово-технічної співпраці із закордонними країнами-партнерами, для посилення вітчизняного економічного потенціалу.

Виставка триватиме до 12 жовтня у форматі двох основних розділів: озброєння та техніка для армії і правоохоронних органів та зброя для цивільного населення.

У рамках виставки представлені озброєння і засоби індивідуальної екіпіровки солдата на полі бою, техніка та озброєння Сухопутних військ, озброєння і екіпірування правоохоронних органів, засоби забезпечення прикордонного контролю; військова авіація.

Цивільна частина експозиції представлена широким асортиментом мисливської, спортивної, історичної та холодної зброї, товарів тактичного призначення, для полювання і активного відпочинку.

Виставка також демонструє процес імплементації стандартів НАТО у виробництві військової продукції.

Одночасно і в єдиному форматі з виставкою «Зброя та безпека-2018» буде проведено ХI Міжнародний авіакосмічний салон «Авіасвіт - ХХІ» - вітчизняний виставковий захід у сфері авіапромисловості і космічних технологій.

Окрім того, у Міжнародному виставковому центрі проходить і спеціалізована виставка «Технології захисту/ПожТех - 2018» - головний галузевий виставковий проект у сфері пожежної безпеки, промислової безпеки та охорони праці, засобів захисту та рятувальної справи. Дана виставка покликана не лише продемонструвати сучасні технічні системи безпеки та засоби захисту, але й впровадити перспективні розробки та інноваційні технології в Україні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: