У Києві судитимуть молодика, який грабував студентів, видаючи себе за поліцейського

У Києві судитимуть молодика, який грабував студентів, видаючи себе за поліцейського
23-річний зловмисник, який вже був раніше судимий за тяжкі злочини, знаходиться під арештом

У липні 2018 року зловмисник разом із спільником біля палацу «Україна» пограбував студентів

Київською місцевою прокуратурою №6 завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт щодо 23-річного уродженця Херсонщини, причетного до скоєння низки грабежів на території Деснянського та Печерського районів столиці. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

«Так, у липні 2018 року зловмисник разом із спільником, перебуваючи поблизу Палацу культури і мистецтв «Україна» на вулиці Велика Васильківська, підійшли до студентів та, пред'явивши посвідчення нібито працівників поліції, наказали хлопцям показати усі цінні речі. Налякані підлітки виклали з кишень мобільні телефони, гаманці та дістали з рюкзака ноутбук. В цей час злочинці розпилили в обличчя студентів сльозогінний газ, заволоділи їх цінними речами та втекли з місця злочину», - йдеться в повідомленні.

Вжитими оперативно-розшуковими заходами одного з нападників вдалося встановити та затримати. У ході досудового слідства правоохоронцями була встановлена його причетність до вчинення аналогічних злочинів на території Деснянського та Печерського районів столиці.

Наразі 23-річному молодику, який вже був раніше судимий за тяжкі злочини, обрано безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а обвинувальний акт ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж, вчинений повторно за попередньою змовою групою осіб) скеровано до суду.

Матеріали щодо спільника виділені в окреме провадження. Вживаються заходи щодо його затримання.

Як повідомлялося, 4 жовтня киянка стала жертвою розбійного нападу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: