Сумчанин скоїв розбійний напад на киянку

Сумчанин скоїв розбійний напад на киянку
Зловмисник забрав у жінки сумку з грішми, мобільним телефоном і золотою каблучкою
Фото: Нацполіція

Молодик вдарив жінку по голові, забрав цінні речі та втік

У четвер, 4 жовтня, увечері до чергової частини Дарницького управління поліції звернулась місцева мешканка та повідомила, що стала жертвою розбійного нападу. На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції.

Як повідомляє прес-служба поліції Києва, правоохоронці встановили, що 62-річна киянка поверталася додому, коли на неї напали. Жінка втратила свідомість, у цей час зловмисник забрав сумку з грішми, мобільним телефоном і золотою каблучкою.

Під час відпрацювання території співробітники карного розшуку знайшли нападника та затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 28-річний уродженець Сумської області. Правоохоронці вилучили в нього каблучку, яку впізнала потерпіла.

Слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує до семи років позбавлення волі.

Як повідомлялося, у с. Бзів Баришівського району Київщини до будинку пенсіонерки увірвався чоловік із сокирою і, погрожуючи вбивством, пограбував жінку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: