У Києві відбудеться Чемпіонат світу з багатоборства особистих охоронців «Бодігард-2016»

У Києві відбудеться Чемпіонат світу з багатоборства особистих охоронців «Бодігард-2016»

VII Чемпіонат світу з багатоборства особистих охоронців стартує в столиці України вже цієї суботи

У змаганнях візьмуть участь професійні охоронці з таких країн: Білорусь, Грузія, Молдова, Болгарія, Румунія, Польща, США, Азербайджан. Україну на міжнародному турнірі представлятимуть команди професіоналів зі спеціальних служб та правоохоронних органів, зокрема Управління державної охорони України, Національної поліції України, Державної пенітенціарної служби, Міністерства оборони України.

Про це повідомляє прес-служба Управління державної охорони України.

У повсякденному житті учасники турніру забезпечують безпеку вищих посадових осіб держави, політиків та інших відомих і поважних осіб.

Урочиста церемонія відкриття Чемпіонату світу з багатоборства особистих охоронців відбудеться 17 вересня о 15:00 на території Хрещатого парку поруч з Аркою Дружби народів. У програмі – показові виступи із захисту охоронюваної особи під час відвідання масових заходів, виступи майстрів бойових мистецтв, показові виступи спецпідрозділу «Булат» Управління державної охорони України.

У програмі чемпіонату: тактика і техніка пішого супроводу з виконанням прийомів фізичного захисту; демонстрація прийомів рукопашного бою; стрілецькі вправи; подолання смуги перешкод на автомобілі; пошук вибухових пристроїв у автомобілі; надання першої медичної допомоги і евакуація охоронюваної особи. Основна мета турніру бодігардів – підвищення професійного рівня підготовки, обмін досвідом, зміцнення взаєморозуміння та співпраці.

Нагадаємо, що торік чемпіонами турніру «Бодігард-2015» стали бійці Управління державної охорони України.

Програма змагань Чемпіонату світу з багатоборства особистих охоронців «Бодігард-2016»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: