У Києві вперше проведуть рок-фестиваль

У Києві вперше проведуть рок-фестиваль

На столичному аеродромі «Чайка» відбудеться фестиваль MotoOpenFest

Популяризація української культури, рок культури та музики – таку мету має перший український MotoOpenFest, який відбудеться цими вихідними на аеродромі «Чайка». За словами першого заступника голови КМДА Геннадія Пліса, організатори фестивалю приділили максимальну увагу безпеці учасників – для байкерів передбачено окрему локацію, більш придатну для швидкої їзди.

«Сьогодні я із задоволенням презентую подію, до якої маю безпосереднє відношення не лише як чиновник, але і як людина. У нас в столиці вперше відбуватиметься фестиваль мотоспорту та моторозваг MotoOpenFest», – зауважив Геннадій Пліс.

У суботу, в першій половині дня, відбудуться мотогонки з трансляцією на великому екрані. За словами президента Федерації мотоциклетного спорту України Вадима Копилова, спортсмени поборються за звання Переможця Кубку Grandprix open cup і Supermoto open cup. Але найбільш вражаючими мають бути виступи кращих майстрів стантрайдингу – екстремальної дисципліни в мотоспорті, що передбачає виконання трюків на мотоциклі.

У дисципліні Time attack зможуть поборотися не тільки професійні пілоти, але й будь-які власники мотоциклів, які пройшли попередню реєстрацію і технічну комісію, розповіли організатори.

За словами Геннадія Пліса, під час фестивалю передбачено музичний супровід: в суботу, «головуватиме» фінський гурт «Lordi», знаний як переможець «Євробачення» та виступи яких – завжди шоу. Хедлайнери другого дня – «Uriah Heep» – британці, які стояли біля витоків рок-музики, яку ми знаємо сьогодні, німці «Emil Bulls» – передовий колектив, що грає альтернативний рок і метал.

Лайнап фестивалю включає «Кращу рок-групу планети» минулого року за версією Global Battle of The Bands – українське тріо «Sinoptik», білоруських панків «Дай дорогу!», рок-гурт «Маса Причин», «People Inside», українських хард-рокерів «Royal Corvus». Артисти розпочнуть виступати в суботу о 17:30 і працюватимуть до півночі, у неділю – о 16:00 і розважатимуть гостей до 23:30.

«Я впевнений, що MotoOpenFest стане безпрецедентно цікавим заходом. Запрошую всіх побачити його на власні очі, відчути ту енергію і драйв, який уміють відчувати свободолюбні байкери», – підсумував перший заступник голови КМДА.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: