У Києві вперше відбудеться Фестиваль гігантських китайських ліхтарів

У Києві вперше відбудеться Фестиваль гігантських китайських ліхтарів
Центральним експонатом виставки стане 40-метровий дракон

На території Співочого поля будуть представлені гігантські світлові інсталяції

14 лютого, в день Святого Валентина, Печерський ландшафтний парк стане платформою для першого у Східній Європі Фестивалю гігантських китайських ліхтарів.

На Співочому полі можна буде побачити масштабні світлові інсталяції, кожна з яких символізує древню народну казку або легенду Китаю. Сади панд і фламінго, карета Попелюшки, ліс з оленями і багато іншого, а центральним експонатом виставки стане 40-метровий дракон.

І на цьому фестиваль не закінчується. Тут можна буде побачити: Фестиваль вогню і світла, аніматроніка, майстри рукодільних виробів і тематичний музичний супровід. Також по вихідних і святкових днях у відвідувачів буде можливість побачити традиційну культурну святкову програму Китаю.

«Історія та культура східних країн завжди була для нас чимось неймовірним і захоплюючим, і сьогодні ми маємо чудову нагоду познайомитися з нею ближче! Це одна з найвідоміших і відвідуваних виставок у світі, яка проводилася в більш ніж 40 країнах. І ми в захваті від того, що нам вдалося привезти цей фестиваль в Україні!» - розповів керівник компанії Grand Event Денис Погорілко.

Відкриття фестивалю відбудеться 14 лютого за адресою: вул. Лаврська, 33 (15 хвилин від метро Арсенальна). Виставка триватиме до 31 березня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: