У киянина вилучено наркотиків на третину мільйона гривень

У киянина вилучено наркотиків на третину мільйона гривень
Під час обшуку поліцейські виявили 42 пакетики з наркотиками, розфасованими по 1 та 20 грамів
Фото: Нацполіція

Під час обшуку у чоловіка виявили більше 100 г розфасованого амфетаміну, прекурсори та лабораторне обладнання

У ході реалізації оперативної інформації щодо незаконного виготовлення наркотичних речовин на вулиці Академіка Писаржевського правоохоронці ліквідували нарколабораторію з виготовлення амфетаміну. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Як розповів заступник начальника Голосіївського управління поліції Сергій Семенченко, чоловік облаштував лабораторію для виготовлення наркотиків у гаражі, який він взяв в оренду місяць тому. Під час санкціонованого обшуку поліцейські виявили 42 пакетики з наркотиками, розфасованих по 1 та 20 грамів, прекурсори, лабораторне обладнання та електронні ваги. 

«Заборонені речовини вилучили та направили на експертизу. 41-річного киянина затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ми встановили, що чоловіка раніше притягували до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини», - додав Семенченко.

Вилучені наркотики оцінюються приблизно у 300 тис. грн.

За даним фактом слідчим відділом Голосіївського управління поліції  розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна.  

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: