У неділю буде частково перекрита вулиця Володимирська

У неділю буде частково перекрита вулиця Володимирська

Перекриття вулиці у центрі Києва пов'язано із проведенням Дня молоді

У зв’язку із проведенням Дня молоді у неділю, 24 червня, буде перекрита вул. Володимирська від вул. Льва Толстого до б-ру Тараса Шевченка. Про це повідомили у Департаменті транспортної інфраструктури КМДА.

У період із 00:00 годин 24 червня до 6:00 годин 25 червня тролейбусні маршрути №№ 5, 7, 8, 9, 17, 93Н слідуватимуть від вул. Білицької до б-ру Тараса Шевченка за власним маршрутом, далі – вул. Леонтовича – вул. Богдана Хмельницького – вул. Пирогова – б-р Тараса Шевченка, далі за власною трасою.

Як повідомлялося, у столиці в суботу, 23 червня, із 19:30 до 21:30 буде заборонено рух усіх видів транспорту уздовж Володимирського проїзду (від перехрестя із вул. Володимирською до перехрестя із вул. Малою Житомирською) та на вул. Володимирській (від перехрестя із вул. Рейтарською до перехрестя із вул. Великою Житомирською). 

Заборона руху викликана проведенням на Софійській площі мистецького проекту «В Україну повернусь» за участю оперних зірок світового рівня. Ініціатор проекту – головний режисер Національної опери України Анатолій Солов’яненко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: