У парках та скверах столиці триває капітальний ремонт

У парках та скверах столиці триває капітальний ремонт

На території парків та скверів столиці триває капітальний ремонт. Про це інформує КО «Київзеленбуд»

Так, тривають роботи у парках «Вінницький» у Солом’янському районі, «Пуща-Водиця» в Оболонському районі, скверах на просп. Героїв Дніпра, 40-А – 42-Б та 30–32 в Оболонському районі, Трудової слави у Дарницькому районі.

Сквери Небесної сотні, Івана Миколайчука та сквери на вулицях Драйзера, 30–32, Вишгородській, 9-Г, Якубовського та інші зелені зони оновили клумбами, доріжками нового дизайну та дитячими майданчиками.

У сквері на розі вулиць Заслонова і Бориспільської триває монтаж дитячого майданчика, і вже влаштовано арт-лави та арт-композицію за меценатські кошти. Найближчим часом парки «Юність» у Святошинському районі та «Вінницький» у Солом’янському районі запросять киян та гостей міста до відпочинку після ремонту.

За словами генерального директора КО «Київзеленбуд» Михайла Наконечного, працівники постійно вдосконалюють методи і форми роботи, збільшуючи кількість арт-об’єктів та підкреслюючи лінії міського ландшафту живою огорожею. «За стратегічними завданнями підприємства ми маємо створити інфраструктуру для дозвілля у парках та скверах столиці. У перспективі плануємо сформувати єдину мережу Wi-Fi, аби парки і сквери столиці були сучасними дозвільними майданчиками для кожного», – наголосив він.

Загалом на території парків та скверів за 2016 рік було влаштовано майже 6000 кв. м доріжок, 30 клумб з 30 тисяч квітів, встановлено 6 дитячих майданчиків. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: