У підвалі магазину в Києві сталася пожежа (фото)

У підвалі магазину в Києві сталася пожежа (фото)

Під час ліквідації пожежі з будівлі евакуювали вісім осіб

Сьогодні, 10 квітня, сталася пожежа в окремо розташованій двоповерховій будівлі на вул. Івашкевича 6/8 в Оболонському районі столиці. Повідомлення про займання надійшло до Служби порятунку 101 о 10:56.

На місце події прибули найближчі пожежно-рятувальні підрозділи. Вогнеборці встановили, що займання сталось в електрощитовій в підвальному приміщенні магазину. Під час гасіння пожежі рятувальники вивели на безпечну відстань 8 осіб. Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС у Києві.

Об 11:51 бійці локалізували пожежу та о 12:12 – ліквідували.

На місці було задіяно 3 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 13 чоловік особового складу.

Причина пожежі наразі встановлюється.

Жертв та постраждалих немає.

Як повідомлялося, сьогодні вранці сталася пожежа у складській будівлі на вул. Патріарха Мстислава Скрипника, 50 (колишня вул. Островського) у Солом’янському районі Києва.

Нагадаємо, 8 квітня пожежа виникла у складських будівлях на вул. Бориспільській, 9 у Києві. 

Як стало відомо в ході проведення оперативного розслідування, попередньою причиною займання стало те, що орендарі одного із приміщень складу готували їжу на відкритому вогні, внаслідок чого вогонь поширився на деревину, яка знаходилася поруч і вже потім, безпосередньо, на сам склад.

Дивіться фото і відео з місця пожежі.

Поліцейські попередньо встановили, що багаття розпалив 53-річний орендар складу. Розпочато кримінальне провадження.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: