У росіянина у Києві вилучили півкілограма героїну на понад мільйон гривень

У росіянина у Києві вилучили півкілограма героїну на понад мільйон гривень
Під час обшуку у зловмисника працівники поліції виявили та вилучили близько півкілограма порошкоподібної речовини, схожої на героїн

У столиці правоохоронці викрили росіянина на збуті героїну

У Києві слідчі Подільського управління поліції спільно із працівниками Служби безпеки України встановили, що 52-річний громадянин Російської Федерації налагодив збут наркотичних речовин. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Як розповів начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко, неподалік від місця мешкання правоохоронці зупинили зловмисника з пакетом у руках. Згодом під час проведення обшуку у нього виявили шість пакунків із порошкоподібною речовиною білого кольору, схожою на героїн. 

«Загалом у зловмисника вилучили півкілограма героїну, вартість якого становить більше мільйона гривень. Його відправили на проведення експертиз, після отримання висновків дії чоловіка будуть відповідно кваліфіковані», - додав Іщенко. 

Кримінальне провадження розслідується за ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: