У столичних аеропортах працюють наряди поліції та кінологи

У столичних аеропортах працюють наряди поліції та кінологи

Такі заходи дадуть можливість перекрити канали постачання наркотичних речовин на територію України

З цього тижня до патрулювання столичних аеропортів будуть залучені кінологічні підрозділи. Про це 2 листопада повідомив перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін під час координаційної наради за участі керівників центрального апарату, кримінального блоку поліції в Київській, Одеській, Львівській областях та Києві.

За словами  Аброськіна, останнім часом в поліції зафіксовані випадки переправлення наркотичних засобів через аеропорти. Відтак на патрулювання у великих аеропортах будуть залучені патрульні спільно з кінологами. Крім того, на чергування заступатимуть оперативники підрозділів протидії наркозлочинності, повідомляє прес-служба Нацполіції. 

Перший заступник начальника Департаменту протидії наркозлочинності Олександр Скорук наголосив на необхідності належної організації роботи по виявленню наркотичних засобів. При цьому навантаження лягатиме не лише на кінологів, але й на патрульні наряди. 

Аброськін зауважив, що лише через міжнародний аеропорт «Бориспіль» протягом місяця проходить 1,1 млн пасажирів. Посилення несення служби в аеропортах дасть можливість виявляти небажаних для нашої країни громадян, які прибувають з метою скоєння злочинів.

«Поки ми хочемо провести експеримент в аеропортах Київської області, зокрема – в аеропортах «Бориспіль» та «Жуляни», а також в Одесі та Львові. Згодом така робота розпочнеться і в Харкові. Спільні наряди патрульної поліції та кінологів розпочнуть роботу в зоні прильоту та відльоту, а також на прилеглій території до аеропорту. Ця робота розпочнеться вже з п’ятого листопада», – зазначив перший заступник голови Нацполіції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: