У шпиталі Києва помер військовий, поранений під Авдіївкою

У шпиталі Києва помер військовий, поранений під Авдіївкою

Військовослужбовець був поранений під час виконання бойового завдання в Авдіївській промзоні

20 квітня 2018 року у військовому шпиталі міста Києва, після тривалого лікування, від отриманих поранень пішов з життя військовослужбовець 25 окремої повітрянодесантної бригади, старший солдат Широкий Геннадій В’ячеславович.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомляє 25 Окрема Повітрянодесантна Дніпропетровська бригада.

«Веселий, приємний чоловік, справжній патріот…десантник!!! Виконуючи бойове завдання на одній з найбезпечніших позицій Авдіївської промзони, під час тривалого ворожого обстрілу отримав серйозні поранення, які, на жаль, не залишили шансів на спасіння…», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні через обстріл бойовиками російсько-окупаційних військ позицій сил АТО в районі Піщевика та Павлополя із озброєння танка, на деякий час було призупинено пропуск громадян на КПВВ «Гнутове», що знаходиться у безпосередній близькості.

Днями українські військовослужбовці, які виконують бойові завдання на лінії зіткнення, затримали чергового бойовика російсько-окупаційних військ.

За минулу добу бойовики російсько-окупаційних військ здійснили 36 обстрілів позицій українських захисників. Противник продовжує грубо порушувати Мінські угоди застосовуючи заборонену зброю. Зокрема, окупанти застосували реактивну систему залпового вогню неподалік Лебединського.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: