У жителів Бортничів з кранів потече брудна вода

У жителів Бортничів з кранів потече брудна вода
Під час промивки мереж не рекомендується користуватися водою з крану для приготування їжі та санітарно-гігієнічних потреб

«Київводоканал» проводитиме профілактичну промивку мереж

Згідно із щорічним графіком «Київводоканал» проводитиме планову профілактичну промивку мереж у Дарницькому районі. Про це повідомляє прес-служба компанії.

У зону робіт потраплять мережі мікрорайону Бортничі:

  • вул. Крилова,
  • вул. Левадна,
  • вул. Мостова,
  • вул. Івана Франка.

Профілактична промивка буде проводитися в ніч з 11 на 12 жовтня, а саме з 23:00 до 07:00. 

«Профілактика проводитиметься вночі, щоб не створювати незручності мешканцям. Упродовж часу виконання робіт Київводоканал не рекомендує користуватися водою з крану для приготування їжі та санітарно-гігієнічних потреб. Після завершення профілактичних заходів перед застосуванням воду з крану потрібно спустити: якщо візуально вода прозора та не має стороннього запаху, користуватися нею цілком безпечно», - йдеться в повідомленні.

У «Київводоканалі» зазначають, що промивка – це обов’язкова профілактика, необхідна для того, щоб вода, у тому числі у резервуарах, не застоювалась та не погіршувалась її якість. Крім того, під час таких заходів труби очищаються від можливого осаду.

Як повідомлялося, у середу, 10 жовтня, у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на водомережі відсутнє водопостачання за низкою адрес у Києві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: