В автівці на ВДНГ згорів заживо чоловік

В автівці на ВДНГ згорів заживо чоловік

Автомобіль почав горіти і співробітники складу скотили його з рампи

Фото: kiev.informator.ua

Причини пожежі поки невідомі

У Києві на ВДНГ з боку вулиці Академіка Заболотного неподалік від виставкових павільйонів загорівся автомобіль ГАЗель. Водій, на жаль, згорів заживо.

Виклик в рятувальні служби надійшов близько 23:44 в суботу, 15 грудня. Про це пише Інформатор.

Як стало відомо зі слів пожежної служби, ГАЗель була на завантаженні в складі на території ВДНГ. Після того, як весь товар (продукти харчування) був завантажений до машини, водій з якихось причин не відправився відразу, а залишився стояти біля приміщення. Можливо, він заснув там. Згодом автомобіль почав горіти і співробітники складу скотили його з рампи за допомогою електрокара, щоб вогонь не перекинувся на будівлю і сусідні палети.

Загиблий був водієм вантажного автомобіля. Його особистість і вік поки що не встановлені. ГАЗель виявилася на житомирських номерах. Виходячи з речей, які знаходилися в салоні автомобіля, можна зробити висновок, що він проводив там велику кількість часу. Рятувальники витягли звідти особисті речі, такі як дезодорант, книги, зарядні пристрої, шкарпетки, нижню білизну. Крім цього, в салоні знайшли велику кількість порожніх пляшок з-під спиртного.

Тіло чоловіка сильно обгоріло. Причини загоряння поки що невідомі, але ні будка з товаром, ні двигун автомобіля зовсім не постраждали - пожежа охопила тільки салон. Попередні версії поки що не озвучували.

На місці працюють співробітники правоохоронних органів, пожежних служб, внутрішньої охорони ВДНГ. Причини того, що сталося встановлять експертиза і слідство.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: