«Ваш син потрапив у ДТП»: під Києвом затримали групу телефонних шахраїв

«Ваш син потрапив у ДТП»: під Києвом затримали групу телефонних шахраїв

Злочинним шхяхом зловмисники виманили 15 тис. доларів та 60 тис. гривень у 65-річної жительки Вишневого

У Київській області правоохоронці затримали трьох телефонних шахраїв, які злочинним шляхом заволоділи коштами 65-літньої жительки міста Вишневе.

Про це повідомляє пресслужба поліції області.

«Троє зловмисників, один з них два роки тому звільнився з лав Національної поліції, де проходив службу на посаді дільничного офіцера поліції, жорстоко та безжалісно з метою наживи «грали» на безпорадності людей телефонною фразою «Ваш син потрапив в дорожню-транспортну пригоду», і щоб «вирішити питання», потрібно заплатити визначену суму грошей», - розповіли правоохоронці.

Зокрема, злочинці скористалися довірою 65-річної жительки міста Вишневе, зателефонувавши їй і повідомивши про вигадану дорожньо-транспортну пригоду за участю сина, заволоділи її грошима у сумі 15 тис. доларів та 60 тис. гривень.

При вчиненні злочинів злодії користувалися автомобілями «таксі» марок Hyundai Solaris та ВАЗ- 211440.

Під час проведення обшуків за місцем проживання затриманих поліцейські виявили та вилучили речові докази, зокрема, мобільні телефони, якими користувалися злочинці.

Трьох зловмисників 35, 38 та 42-річного віку затримали в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

На даний час правоохоронці перевіряють затриманих на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території Київської області та інших регіонів України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: