Вбивство поліцейського в Києві: стали відомі нові деталі

Вбивство поліцейського в Києві: стали відомі нові деталі
Місце вбивства поліцейського
Фото: Костянтин Стогній, Facebook

За однією із версій, чоловік вів стеження з автомобіля

Поліцейський, вбивство якого сталося у четвер, 5 липня, у Києві, вів стеження з авто у дворі за адресою Щусєва, 18/14. Про це повідомив журналіст Костянтин Стогній на своїй сторінці у Facebook.

Як відомо, тіло 35-річного чоловіка знайшли в автомобілі Hyundai.

«Перестрілкою з трупами в Києві тепер нікого не здивуєш. Але сьогоднішній (у четвер. – Ред.) розстріл поліцейського все-таки відрізняється від попередніх. Джерела «Надзвичайних новини» на місці події повідомили, що поліцейський вів за кимось спостереження зі свого «Хюндая» у дворику по вулиці Щусєва, 18/14. Там його і розстріляли. Поки що відомо про два вогнепальні поранення в голову і в груди», - написав Стогній.

Раніше ЗМІ повідомили, що чоловік, тіло якого з вогнепальним пораненням 5 липня знайшли в автомобілі у Києві, був підполковником одного з департаментів Національної поліції України.

Поліція поінформувала, що тіло загиблого в автомобілі на вулиці Щусєва побачила перехожа, яка відразу зателефонувала в поліцію.

Розпочато два кримінальні провадження за п. 6 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) та ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Проводяться слідчі дії та оперативно-розшукові заходи для встановлення осіб, причетних до вбивства.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: