Вбивство у центрі Києва: стали відомі ім’я жертви та цікаві деталі

Вбивство у центрі Києва: стали відомі ім’я жертви та цікаві деталі
Місце вбивства, 3 липня 2018 р.

Чоловіка, якого застрелили в Києві, три роки тому затримували за замах на вбивство

Ім'я чоловіка, якого було смертельно поранено у вівторок, 3 липня, в Києві біля ресторану азербайджанської кухні «Долма», правоохоронці поки не розкривають.

Проте, стало відомо, що убитий - азербайджанець, близький до кримінального авторитету Олега Бакинського. Три роки тому за ним зі стріляниною ганялися по центру Києва бійці «Альфи» і столичні міліціонери, пишуть «Факти».

Так, в березні 2015 року в Києві було скоєно замах. У той день чоловік, який щойно вийшов з дому, отримав кілька поранень в ноги, але залишився живий. Тоді на місці події з'явилися співробітники спецназу і поліція і почали переслідування злочинців. Незабаром злочинців, які намагалися втекти на автомобілі, вдалося затримати. Одним з них виявився житель Баку Агаєв Давуд Шахвелед оглу, якого вбили в Києві у вівторок, 3 липня.

У прес-службі поліції Києва уточнюють, що розглядають кілька версій події, не виключається і замовне вбивство.

Нагадаємо, на вулиці Антоновича у Києві у вівторок, 3 липня, невідомий стріляв у чоловіка. Пізніше у поліції повідомили, що постраждалий помер у лікарні.

За словами голови ГУ Нацполіції у Києві Андрія Крищенка, злочинець, який влаштував стрілянину у центрі Києва, діяв не один.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: