«Велетенську» виставку квітів у Києві відвідала рекордна кількість людей

«Велетенську» виставку квітів у Києві відвідала рекордна кількість людей

Лише за тиждень на виставці побувало понад 15 тис. людей

Усього за тиждень літню виставку квітів «Світ велетнів» на Співочому полі відвідало більше 15 тисяч людей. У минулі роки такі показники відвідуваності вдавалося досягти за вдвічі більший проміжок часу, повідомили у КО «Київзеленбуд».

Нагадаємо, 15 червня на Співочому полі розпочалася щорічна літня виставка квітів «Світ велетнів». 240 тисяч різноманітних квітів на площі більше 2 тисяч квадратних метрів створили унікальний та різнобарвний світ гігантських квіткових інсталяцій різноманітних предметів людини-велетня.

«Виставка квітів «Світ велетнів» на Співочому полі – це можливість побачити неймовірні квіткові інсталяції предметів із будинку справжнього велетня. Зусиллями працівників районних КП УЗНів створено гігантську красу із 240 тисяч однорічних квітів, вирощених у власних теплично-оранжерейних комплексах. КО «Київзеленбуд» запрошує вас завітати у справжній «Світ велетнів» на Співочому полі – унікальний квітковий креативний простір, де кожного року ми проводимо 4 фестивалі квітів із майстер-класами, виставками та ярмарками – відпочинок на будь-який смак для кожної людини.» – зазначила в. о. генерального директора КО «Київзеленбуд» Наталія Бєлоусова.

«15 тисяч киян та гостей міста вже відвідали унікальну квіткову виставку «Світ велетнів», де унікальні експозиції перенесли їх у світ гігантів, зробили фото на фоні величезних трав’яних скульптур на головній алеї, відпочили у зручних та захищених від сонця шатрах та насолодилися гастрономічними пропозиціями фуд-корту, – розповів керівник компанії-оператора Співочого Поля «Grand Event» Денис Погорєлко. – Але це лише початок. Далі на Співочому полі на вас чекатимуть гігантські гастрономічні майстер-класи, сеанси кіно під відкритим небом, ярмарки хенд-мейду, святкові сімейні пікніки, різноманітні дитячі атракціони, веселі забави».

Виставка квітів «Світ велетнів» триватиме до 15.07 із 9:00 до 21:00, без вихідних.

Адреса: вул. Лаврська, 33 (15 хвилин від метро «Арсенальна»).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: