Велосипедом на роботу: у Києві відбувся грандіозний флешмоб (фото, відео)

Велосипедом на роботу: у Києві відбувся грандіозний флешмоб (фото, відео)
Велосипедисти на Майдані Незалежності
Фото: Інформатор

На Майдані Незалежності зібралося близько 300 велосипедистів

У п'ятницю, 13 квітня, сотні співробітників київських компаній, організацій і установ взяли участь у флешмобі «Велосипедом на роботу». На Майдані Незалежності для учасників флешмобу Асоціація велосипедистів Києва організувала сніданок, фотозону і конкурси.

Захід відвідало близько трьохсот велосипедистів. Про це повідомляє Інформатор.

Велосипедом на роботу в Києві їздить безліч людей, але буде їздити ще більше, варто лише створити мінімальні умови. Велосипед може бути зручним і швидким видом транспорту для щоденних поїздок, якщо для цього на робочих місцях обладнати велопарковки, душові та роздягальні.

«Акція закликає їздити на роботу на велосипеді, тому що це кращий вид транспорту. У Києві досить сильне велосипедне лобі. Хотілося б більш швидких і стрімких змін!»- розповіла Інформатору Наталія Шаванова, член Асоціації велосипедистів Києва.

Заїхати перед роботою на Майдан Незалежності можна було самому, організованою колоною з іншими учасниками зі свого району або разом з колегами. Цього разу на Майдані вперше пройшов конкурс Best Corporate Team, в якому перемогла найчисленніша корпоративна велоколона. Також обрали переможців традиційного конкурсу на кращий діловий лук. Учасників флешмобу пригощали гарячою кавою і круасанами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: