Встановлено особу вбитого киянина у Святошинському районі

Встановлено особу вбитого киянина у Святошинському районі

Чоловіком, убитим вночі в Києві, виявився Артур Бірюк, якого звинувачували в причетності до вбивства бійця АТО

Поліція встановила особу чоловіка, тіло якого з множинними вогнепальними пораненнями було виявлене сьогодні вночі біля багатоповерхівки на вулиці Зодчих у Святошинському районі Києва. Убитим виявився Артур Бірюк, якого раніше звинувачували в причетності до вбивства демобілізованого бійця АТО Артема Приходька. Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» повідомив начальник ГУ Нацполіції в м. Києві Андрій Крищенко.

«Артур Бірюк був убитий в упор. Там приблизно 12 вогнепальних поранень. З місця події були вилучені гільзи, але гільзи не від пістолета Макарова, а пістолета імпортного виробництва. На даний момент встановлено кілька свідків, з ними ведеться копітка робота, встановлюємо шляхи відходу, перевіряються всі місця, де можна знайти таку зброю, складаємо фотороботи. Проводиться додатковий огляд місця події, поквартирний обхід, повністю відпрацьовується вся територія, прилеглі будинки, зв'язки загиблого», - зазначив він.

За словами Крищенка, зараз поліція опрацьовує різні версії мотивів вбивства Бірюка. «Ряд версій, у тому числі і версія з торішньою участю загиблого в бійці, яка призвела до смерті Артема Приходька. Але це не основна версія, є ще ряд інших версій, які виходять із способу життя, кримінального минулого потерпілого, і тому подібне», - сказав він, додаючи, що зараз за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України (вбивство).


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: