За 16 крадіжок кабелю у Києві чоловік проведе за ґратами 3,5 роки

За 16 крадіжок кабелю у Києві чоловік проведе за ґратами 3,5 роки
Зловмисник попався на крадіжці кабелю на вулиці Бестужева
Фото: Нацполіція

Грабіжник - 42-річний уродженець Київщини, раніше судимий за крадіжки

Подільський районний суд Києва виніс вирок уродженцю Київщини, який скоїв 16 крадіжок кабелю у Києві. Чоловік проведе за ґратами три з половиною роки. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

«У серпні до чергової частини Подільського управління поліції надійшло повідомлення про крадіжку кабелю на вулиці Бестужева. На виклик прибули оперативні працівники та слідчо-оперативна група. Як з’ясували поліцейські, зловмисник проник до підвального приміщення, звідки за допомогою інструменту відрізав 40 метрів електрокабелю. Однак неподалік від місця скоєння злочину оперативники зупинили його з викраденим», - інформують у поліції.

Фігурантом виявився 42-річний уродженець Київщини, раніше судимий за крадіжки. У ході досудового розслідування слідчі довели його причетність до скоєння шістнадцяти аналогічних злочинів. На час слідства суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 

Вироком Подільського районного суду міста Києва за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2, ч. 3 ст. 185 (Крадіжка), ч. 3 ст. 15, ч. 3 ст. 185 (Замах на крадіжку) Кримінального кодексу України, зловмисника засуджено до трьох з половиною років позбавлення волі. 

Як повідомлялося, у Печерському районі Києва спецпризначенці затримали двох хлопці за пограбування пенсіонера.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: