За добу на дорогах Київщини у ДТП загинуло троє людей (фото)

За добу на дорогах Київщини у ДТП загинуло троє людей (фото)
48-річна жителька столиці, керуючи автівкою Chery Tiggo, не впоралась з керуванням і здійснила з’їзд у кювет
Фото: Нацполіція

За всіма фактами ДТП відкриті кримінальні провадження

У неділю, 11 листопада, близько 19 години на 67-му км автодороги Бориспіль – Дніпро поблизу с. Циблі 32-річний водій, керуючи автомобілем Subaru Forester здійснив наїзд на чоловіка, який переходив проїжджу частину на нерегульованому пішохідному переході. 76-річний житель Харківщини від отриманих травм помер на місці пригоди. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Київській області.

Крім того, на автотрасі Київ – Ковель, у селі Микуличі, що на Бородянщині, 35-річний водій автівки Chevrolet Evanda здійснив наїзд на пішохода, який раптово вибіг на проїжджу частину дороги поза межами пішохідного переходу. Під колесами авто загинув 58-річний киянин.

Ще одна транспортна пригода, у результаті якої загинула жінка-водій, сталася в Таращанському районі. 48-річна жителька столиці, керуючи автівкою Chery Tiggo, не впоралась з керуванням і здійснила з’їзд у кювет. Від отриманих травм, несумісних з життям, вона померла на місці аварії.

Як повідомлялося, у Київській області сталася дорожньо-транспортна пригода за участі дикої тварини. В результаті аварії троє людей травмувались.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: