За підтримки Фірташа: На будинку, де Лещенко купив квартиру, встановили табличку

За підтримки Фірташа: На будинку, де Лещенко купив квартиру, встановили табличку

Пам'ятка провисіла трохи більше п'яти годин

Пам’ятну табличку невідомі втсановили біля під’їзду будинку, в якому депутат Сергій Лещенко придбав квартиру за 300 тисяч доларів.

Про це повідомив Сергій Бригадир у себе на сторінці у Facebook.

«У цьому будинку за 7,5 мільйонів гривень купив квартиру площею 192 кв.метри видатний український журналіст і борець з корупцією Сергій Лещенко», – вказується на табличці.

Також у повідомленні зазначається, що купівля квартири відбулася за підтримки «відомих українських меценатів та державних діячів – Дмитра Фірташа, Івана Фурсіна та Сергія Льовочкіна».

Нагадаємо, у грудні 2017 року народний депутат Сергій Лещенко вперше показав на телебаченні свою квартиру на 192 квадрати вартістю понад 7 млн грн.

Як відомо, Лещенко придбав квартиру площею 192 квадратні метри у новобудові в центрі Києва у вересні 2016 року. Він пояснив, що купив квартиру на свої заощадження й позичені гроші. Партнером капіталовкладення стала його дівчина Анастасія Топольська.

19 вересня керівник НАБУ Артем Ситник за результатами перевірки повідомив, що в купівлі Лещенком квартири є ознаки адміністративного правопорушення, яке полягає у взятті безвідсоткової позики в керівника «Української правди» Олени Притули.

ГПУ розпочала досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою в незаконному збагаченні щодо народного депутата Сергія Лещенка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: