Лещенко вперше показав свою квартиру за 7 млн грн

Лещенко вперше показав свою квартиру за 7 млн грн
Журналісти побували в скандальній квартирі нардепа Лещенка

Лещенко подумує про облаштування житла, проте поки не знає, коли це стане можливим

Народний депутат Сергій Лещенко вперше показав на телебаченні свою квартиру на 192 квадрати вартістю понад 7 млн грн.

Виявилося, що помешкання за 15 місяців після покупки ще стоїть без ремонту.

Лещенко, каже що бракує грошей, тому навіть стелю лише зачистять.

«Тут нічого немає, не знаю скільки буде. Ремонт в наш час – це проблема. Ми домовилися, що стеля буде бетонна», - заявив Лещенко.

Показуючи квартиру, Лещенко не встояв і поділився з журналістами роздумами про її майбутнє планування.

«У цьому приміщенні у нас буде музична студія, в окремому приміщенні буде кухня з вітальнею, буде дитяча спальня. Стелю ми робити не будемо, швидше за все, зачистимо і залишимо бетон. Це стиль, який називається лофт, вважається хорошим стилем. По-друге, на цьому економиш, тому що стеля коштує стільки ж, скільки і підлога», - сказав нардеп.

Відповідаючи на запитання журналістів, звідки у нього гроші на облаштування житла, Лещенко відповів, що фінанси будуть шукати спільно з дружиною, у якої хороші заробітки.

«Настя - діджей та музикант світового рівня, вона має достатньо можливостей. Сказати, що я якийсь безхатченко я теж не можу», - зазначив він.

Він стверджує, що шансів приховати цю квартиру не мав, бо минулої осені набував чинності закон про е-декларування, але недруги зіграли на випередження і роздули скандал.

«Якби я знав, що буде така кампанія, а вона була запланована, то можливо, раніше це повідомив. Але я вважаю, важливо, що все було зроблено в легальний спосіб. Все таємне стає явним, приховувати не варто. Та мої благі наміри стали проблемою для мене з погляду публічного резонансу», - заявив нардеп.

Як відомо, Лещенко придбав квартиру площею 192 квадратні метри у новобудові в центрі Києва у вересні 2016 року. Він пояснив, що купив квартиру на свої заощадження й позичені гроші. Партнером капіталовкладення стала його дівчина Анастасія Топольська.

19 вересня керівник НАБУ Артем Ситник за результатами перевірки повідомив, що в купівлі Лещенком квартири є ознаки адміністративного правопорушення, яке полягає у взятті безвідсоткової позики в керівника «Української правди» Олени Притули.

ГПУ розпочала досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою в незаконному збагаченні щодо народного депутата Сергія Лещенка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: