За розбійний напад на магазин під Києвом затримано іноземця

За розбійний напад на магазин під Києвом затримано іноземця
Двоє чоловіків пограбували магазин і продавчиню 
Фото: Нацполіція

Затримано одного з нападників - 38-річного громадянина Грузії

До магазину з продажу манікюрних товарів у Вишгороді, що під Києвом, зайшли двоє невідомих і напали на продавчиню - зв’язали руки скотчем і, погрожуючи ножем, викрали 10 тисяч гривень та її ювелірні прикраси, після чого втекли. Пограбування сталося 27 жовтня близько 18:00. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Київській області.

Працівники Вишгородського відділу поліції та Управління карного розшуку поліції Київщини провели комплекс слідчих дій, встановили та затримали одного з нападників - 38-річного громадянина Грузії. Під час невідкладного обшуку в квартирі, де він тимчасово мешкав, виявили та вилучили речові докази скоєного злочину.

Наразі підозрюваний знаходиться під вартою. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Поліцейські перевіряють його на причетність до скоєння інших злочинів на території столичного та інших регіонів України, а також розшукують його співучасника.

Триває досудове розслідування у рамках відкритого кримінального провадження за ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: