За тиждень у Києві на пожежах загинуло четверо людей

За тиждень у Києві на пожежах загинуло четверо людей
16 листопада рятувальники ліквідували пожежу у покинутому будинку на вулиці Корчуватська, 13

Минулого тижня столичні вогнеборці ліквідували 102 пожежі

Минулого тижня (з 12 по 18 листопада) пожежно-рятувальні підрозділи Київського гарнізону здійснили 208 виїздів на ліквідацію пожеж та надзвичайних ситуацій. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС у Київській області.

За тиждень столичні вогнеборці ліквідували 102 пожежі та 9 аварій. Для надання допомоги громадянам рятувальні підрозділи задіювались 12 разів, ще 17 – для допомоги іншим службам столиці. За даний період на пожежах загинуло 4 людини, травмовано 5 людей, врятовано 25 людей, з них 5 дітей, виведено на безпечну відстань 98 осіб.

Протягом тижня здійснено 6 виїздів на замінування об’єктів міста. Всього за 2018 рік здійснено 165 виїздів (за аналогічний період 2017 року 134 виїзди) по заявкам щодо замінування об’єктів Києва.

На водних об’єктах міста Києва потерпілих впродовж даного періоду не було, врятовано одну дитину. Всього з початку 2018 року на водних об'єктах Києва загинуло 66 осіб (із них 3 дитини) та врятовано 13 людей (із них 1 дитина).

Як повідомлялося, 16 листопада у Голосіївському районі Києва на вулиці Корчуватська, 13 сталася пожежа у приватному будинку. Під час ліквідації пожежі рятувальники виявили тіло чоловіка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: