Затримано киянина, який вирощував коноплю та зберігав зброю у квартирі

Затримано киянина, який вирощував коноплю та зберігав зброю у квартирі

Під час санкціонованого обшуку в одній із кімнат правоохоронці наркотики і два пістолети з набоями

Раніше чоловіка затримували за пограбування місцевої мешканки

Працівники управління протидії наркозлочинності отримали оперативну інформацію щодо вирощування коноплі у квартирі на вулиці Світлій Дарницького району столиці. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Як розповів начальник другого міжрайонного відділу управління протидії наркозлочинності поліції Києва Олександр Дибов, під час санкціонованого обшуку в одній із кімнат правоохоронці виявили вісім скляних банок із «шишками», згортки з амфетаміном, а також два пістолети з набоями.

«Ми встановили, що киянин, 1986 року народження вирощував у квартирі та, імовірно, збував коноплю. До речі, раніше його затримували за пограбування місцевої мешканки», - повідомив він.

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Після проведення експертного дослідження вирішуватиметься питання щодо перекваліфікації злочину. Фігурантові загрожує до семи років позбавлення волі. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: