Затримання зі стріляниною біля МВЦ у Києві: поліція повідомила подробиці

Затримання зі стріляниною біля МВЦ у Києві: поліція повідомила подробиці
Чоловік намагався втекти від правоохоронців - вони були змушені застосовувати зброю
Фото: прес-служба поліції Києва

Правоохоронці затримали керівника комунального підприємства Стрийської міської ради та директора товариства

У Києві поліція затримала керівника комунального підприємства Стрийської міської ради, який вимагав у керівника товариства 680 тисяч гривень «відкату».

Про це 31 січня повідомляє прес-служба поліції Києва.

Затримання проходило біля Міжнародного виставкового центру. Чоловік намагався втекти від правоохоронців - вони були змушені застосовувати зброю.

«Оперативники управління захисту економіки у Львівській області виявили факти корупційної діяльності з боку посадових осіб комунального підприємства Стрийської міської ради. За фактом протиправної діяльності слідчі слідчого управління ГУНП у Львівській області відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.364 КК України. Було встановлено, що керівник комунального підприємства разом з суб’єктом господарювання організували злочинну схему по розкраданню бюджетних коштів. З метою отримання коштів з бюджету під час проведення закупівель комунальної техніки її вартість була завищена. Щоб одержати кошти за техніку в повному обсязі, керівник товариства повинен був надати комунальнику 680 тисяч гривень «відкату», - заявили в поліції.

Зазначається, що наразі керівника комунального підприємства та директора товариства затримано у порядку ст.208 КПК України.

Раніше повідомлялося, що  31 січня на автомобільній стоянці біля Міжнародного виставкового центру у Києві правоохоронці зі стріляниною затримали чоловіків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: