Затримано двох екс-міліціонерів, які катували чоловіка гарячою праскою

Затримано двох екс-міліціонерів, які катували чоловіка гарячою праскою

Екс-міліціонерів заарештовано без права на заставу

Затримані звільнились з органів внутрішніх справ та з 2011 року переховувались від слідства

Голосіївський районний суд Києва застосував запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до колишніх міліціонерів, яких підозрюють у катуванні людини. Про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

«Екс-міліціонери 7 років перебували у розшуку та були затримані минулого тижня у Києві співробітниками столичної прокуратури та управління внутрішньої безпеки в Києві ДВБ Національної поліції України. Затриманих підозрюють у перевищенні влади, застосуванні фізичного насильства та катуванні затриманого із застосуванням розігрітої праски з метою отримання від нього відомостей про злочин, який останній не вчиняв», - йдеться в повідомленні.

У 2014 році колишнього керівника затриманих, який на той час очолював сектор відділу карного розшуку, визнано винним за ч. 2 ст. 365 та ч. 2 ст. 127, ч. 4 ст. 358 КК України та засуджено до 5 років позбавлення волі. Двоє його спільників звільнились з органів внутрішніх справ та з 2011 року переховувались від слідства.

Нагадаємо, у ніч на 1 жовтня було скоєно напад на будинок, де проживає суддя Деснянського районного суду Києва Наталія Буша. Тікаючи з місця, злочинці зіткнулися з екіпажем патрульної поліції, відкрили по поліцейських вогонь і кинули в них гранату. Один з поліцейських отримав поранення. Після перестрілки злочинцям вдалося втекти, проте незабаром поліцейські виявили тіло мертвого чоловіка з вогнепальними пораненнями.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: