Здирників угамували: ціни на продукти в Києві не ростуть

Здирників угамували: ціни на продукти в Києві не ростуть
Спеціалісти Київського обласного територіалього відділення АМКУ щодня особисто моніторять торгівельні мережі Києва
Фото: Олексій Хмельницький, Facebook

Київське тервідділення АМКУ розслідує зростання цін на продукти у столичних магазинах

Київське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України заявляє, що в останні 7 днів ціни на основні продукти не ростуть, а деякі навіть знизилися.

Про це повідомив очільник відділення Олексій Хмельницький на своїй сторінці у Facebook.

«Можемо констатувати – в останні 7 днів ціни на основні продукти не ростуть (окрім деяких імпортних овочів та фруктів). Спеціалісти Київського обласного територіалього відділення АМКУ щодня особисто моніторять торгівельні мережі Києва. Отже, ціни на продукти першої необхідності вирівнялися, а деякі з них навіть знизилися, і АМКУ вітає таку реакцію на відкриття справи», - зазначив він.

Хмельницький додав, що Київське тервідділення продовжить своє розслідування для з’ясування, хто ж саме винен в антикокурентних (схожих) діях на ринку продовольчих товарів, які призвели до необґрунтованого і синхронного підняття цін в першій половині березня: постачальники (оптовики), чи торгівельні мережі, чи всі разом.

У найближчі дні Київське обласне територіальне відділення АМКУ отримає протокольні пояснення від потенційних відповідачів у справі.

Нагадаємо, Київське обласне територіальне відділення АМКУ відкрило справу проти оптових постачальників продуктів харчування та найбільших мереж продовольчих магазинів Києва. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: