Житель Київщини застрелив магазинного крадія на місці пограбування

Житель Київщини застрелив магазинного крадія на місці пограбування
Поліція вилучила зброю і направила на експертизу
Фото: Нацполіція

Крадієм виявився чоловік, який раніше неодноразово мав проблеми із законом за скоєння майнових злочинів

У селі Стадниця Тетіївського району Київщини чоловік застрелив злодія під час пограбування останнім магазину. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Київській області.

Так, о 3-й годині ночі на мобільний телефон господаря магазину надійшло смс-повідомлення про спрацювання сигналізації. Вже за кілька хвилин чоловік та його зять приїхали до торговельного закладу.

«Далі події розгорталась як у справжньому бойовику. Навісний замок вхідних дверей магазину був зірваний. Тож власник залишився на вулиці, а його зять зайшов у приміщення. Там він виявив зловмисника зі зброєю в руках. Молодий чоловік не розгубився і вихопив у крадія пістолет. Однак, той і гадки не мав, що у лиходія була ще одна одиниця зброї. Тікаючи, нападник почав стріляти. У відповідь родич власника магазину, захищаючись, здійснив постріл. Куля влучила втікачу в область шиї», - йдеться в повідомленні поліції.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Тетіївського відділення поліції, фахівці-експерти, судово-медичний експерт.

Зброя вилучена і направлена на експертизу.

Тіло загиблого зловмисника направлено на проведення судово-медичної експертизи.

Кваліфікацію даної події нададуть слідчі.

Нагадаємо, 17 листопада вранці під час планової інкасації банківського відділення на інкасаторський автомобіль Приватбанку було скоєно напад групою невідомих злочинців.

У неділю, 18 листопада, в поліції повідомили про затримання одного із підозрюваних у пограбуванні інкасаторів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: