Жителів Оболоні попередили, коли краще не користуватися водою з-під крану

Жителів Оболоні попередили, коли краще не користуватися водою з-під крану

«Київводоканал» проводитиме планову профілактичну промивку мереж

Згідно із щорічним графіком «Київводоканал» у ніч з 14 на 15 червня проводитиме планову профілактичну промивку мереж в Оболонському районі. Про це повідомляє прес-служба компанії.

У зону робіт потраплять мережі по вул. Йорданська, вул. Архипенка, вул. Приозерна, вул. Малиновського, просп. Оболонський, 1-36, вул. Героїв Сталінграда (від Московського мосту до вул. Прирічна), вул. Прирічна, вул. Тимошенка.

«Профілактична промивка буде проводитися в ніч з 14 на 15 червня, а саме з 23:00 до 03:00. Попередньо здійснюється чистка та мийка резервуару чистої води № 2 на насосній водопровідній станції «Оболонь-1», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що профілактика проводитиметься вночі, щоб не створювати незручності мешканцям.

«Упродовж часу виконання робіт «Київводоканал» не рекомендує користуватися водою з крану для приготування їжі та санітарно-гігієнічних потреб. Після завершення профілактичних заходів перед застосуванням воду з крану потрібно спустити: якщо візуально вода прозора та не має стороннього запаху, користуватися нею цілком безпечно», - підкреслюють у компанії.

Нагадаємо, у ніч з 5 на 6 червня теж проводилася профілактична промивка мереж в Оболонському районі. Тоді у зону робіт потрапили мережі по вул. Рокосовського, вул. Кондратюка, вул. Полярна, Мінське шосе.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: