Чим запам'ятались перші 100 днів прем'єра Гройсмана? Опитування

 Чим запам'ятались перші 100 днів прем'єра Гройсмана? Опитування
Reuters

Підвищення тарифів, шалена активність у Facebook та викриття корупціонерів – чим за три місяці роботи відзначився новий уряд та його керманич?

Цього тижня минають 100 днів від початку роботи Кабінету міністрів під керівництвом Володимира Гройсмана. За даними опитування соціологічної групи «Рейтинг», повністю схвалює роботу уряду лише 1% українців. Разом із тим, повністю незадоволені його роботою майже третина громадян – 30%.

За 100 днів роботи Гройсман, серед іншого, втілив свою обіцянку підняти тарифи на газ, щоб виконати зобов’язання перед МВФ та добитися нового траншу. Щоправда, гроші МВФ перераховувати не поспішає – мовляв, Україна виконала ще не всі вимоги.

Незважаючи на невдоволення українців роботою Гройсмана, зарплата прем'єр-міністра щомісяця збільшується. За червень вона склала 28 тис. 129 гривень. При цьому в квітні, коли Гройсмана обрали прем'єр-міністром, його зарплата склала 11,7 тис. грн, за травень - 22 тис. грн. У 2015 році Гройсман задекларував 1 млн 487 тис. 310 грн доходів і 2 млн 561 тис. 227 грн на банківських рахунках.

Тож хто такий Гройсман: вправний реформатор чи демагог і популіст? Свою думку щодо діяльності Кабміну Гройсмана ви можете висловити, взявши участь в опитуванні  Чим запам'ятались перші 100 днів прем'єра Гройсмана?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: