Глава МВФ натякнула, що в липні Україна не отримає грошей

Глава МВФ натякнула, що в липні Україна не отримає грошей

Крістін Лагард заявила, що фонд розгляне питання продовження співпраці з Україною після виконання деяких вимог, які Україна ще повинна виконати

Рада директорів Міжнародного валютного фонду розгляне питання продовження співпраці з Україною за програмою EFF після виконання країною деяких технічних зобов'язань. Про це повідомила директор-розпорядник Фонду Крістін Лагард.
«Існує ще кілька невирішених технічних питань у рамках прийнятих Україною зобов'язань, які ми разом обговорили. Їх необхідно вирішити, оскільки ми не можемо мати наполовину виконану програму і сподіватися, що вона буде працювати. Робота повинна бути завершена, і ми сповнені надій, що президент Петро Порошенко і новий прем'єр-міністр прислухаються до цього, щоб виконати останні вимоги, які Україна повинна виконати», - сказала вона під час виступу у Вашингтоні 14 липня.
Глава МВФ не уточнила, про які вимоги йдеться. Водночас вона зазначила, що Україна дуже близька до завершення другого перегляду програми EFF і більшість змін, які має запровадити влада країни, вже реалізовані.
Нагадаємо, МВФ планує розглянути питання продовження співпраці з Україною за програмою EFF у поточному місяці, але не виключає, що це може статися і після щорічних канікул ради директорів.
Джерело: Інтерфакс-Україна

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: