210 колишніх київських поліцейських оскаржують в судах своє звільнення за результатами атестації

210 колишніх київських поліцейських оскаржують в судах своє звільнення за результатами атестації
v-odesse.net

Близько 210 осіб з 800 звільнених правоохоронців уже подали позови в окружний адміністративний суд щодо визнання неправомірними атестації наказу про звільнення. Про це в інтерв'ю «Главкому» заявив керівник Національної поліції Києва Андрій Крищенко. Проте, за його словами, наразі рішень судів немає.

Чиновник розповів, що є як колективний позов від профспілки, так і індивідуальні від колишніх правоохоронців. «Це індивідуальні позови. Колективний позов у нас є тільки один - це позов усієї  профспілки МВС щодо визнання неправомірним наказу про проведення атестації. Це позов організації до організації МВС. Цей позов подавався ще до мого приходу до київської поліції».

Крищенко додав, що звільнені правоохоронці оскаржують висновки атестаційної комісії, загалом рішення направлення на атестацію, наказ про звільнення за її результатами тощо.

За словами поліцейського чиновника, наразі немає жодного рішення про відновлення на посадах немає. «Але в будь-якому разі ми маємо виконувати рішення суду. Звісно, ми будемо подавати в таких випадках апеляцію. Якщо буде прописано вимогу про негайне поновлення особи на посаді, будемо поновлювати й тоді апелювати. Тобто, будемо проходити всі законні процедури, сказав він.


Детальніше читайте на УНІАН: http://www.unian.ua/society/1397636-aktivisti-vijihali-do-poroshenka-schob-priskoriti-rozglyad-spravi-aydarivtsa-liholita.html

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: