Порошенко в Краматорську привітав новобранців патрульної поліції

Порошенко в Краматорську привітав новобранців патрульної поліції

Президент взяв участь в урочистій церемонії прийняття поліцейськими присяги.

Президент України Петро Порошенко приїхав до Краматорська на Донеччині на запуск патрульної поліції, де на площі Миру 194 поліцейських склали присягу на вірність Україні.

"Вітаю працівників патрульної поліції (міста Слов'янськ та Краматорськ - ред.) зі складанням присяги! Слава Україні!" - сказав президент під час урочистостей.

«Даємо старт Новій Поліції в Краматорську та Слов'янську, - зазначено на сторінці Глави держави у Фейсбук. - Нові патрульні поліцейські - обличчя нового покоління українців, майбутнє нашої держави!»

Порошенко також зазначив, що запуск патрульної поліції у Слов’янську та Краматорську має принципове державне значення для України через велику кількість звернень щодо захисту громадського правопорядку.

"Мені надзвичайно приємно бути тут, в цю історичну мить… Це 25-е місто, де відкривається патрульна поліція. Але воно дуже символічне. Для мене воно так само близько, так само у серці, як і рік тому, коли ми відкривали поліцію Києва, Одеси, коли відкривалася поліція Харкова, Львова, але саме тут, на Донбасі, це має принципове державне значення. Не лише тому, що дві третини звернень до Адміністрації Президента стосуються питань боротьби зі злочинністю, захисту громадського правопорядку. Не лише тому, що в ваших руках зараз, незважаючи на те, що ви силовий підрозділ, в ваших руках зараз буде відновлення миру та спокою Слов’янська і Краматорська", - сказав Порошенко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: