23-річного хлопця підозрюють у згвалтуванні та вбивстві літньої жінки

23-річного хлопця підозрюють у згвалтуванні та вбивстві літньої жінки

У Вінницькій області поліцейські затримали 23-річного чоловіка, якого підозрюють у ймовірному згвалтуванні та вбивстві 81-річної жінки

Як повідомляє прес-служба Нацполіції, «Оперативники Управління карного розшуку ГУНП у Вінницькій області спільно з працівниками поліції Оратівського відділення поліції розкрили вбивство 81-річної мешканки с. Прибережне Оратівського району. Поліцейські затримали 23-річного підозрюваного, мешканця цього ж села».

Соцпрацівник повідомив про літню жінку без ознак життя вранці 21 жовтня. Зокрема, привернули до себе увагу відкриті вікно та двері в будику самотньої літньої жінки. Оголене та закривавлене тіло літньої жінки знаходилося на підлозі.

Слідчо-оперативна група поліції провела огляд місця злочину, було вилучено речові докази, шапку ймовірного підозрюваного, сліди взуття та відбитки пальців. Згодом у його будинку оперативники знайшли взуття, відбитки якого залишились на місці злочину.

За попередніми висновками експертів, потерпіла померла від травматичного шоку та ймовірно, була зґвалтована.

За словами заступника начальника ГУНП у Вінницькій області Сергія Чуби, в ході проведення першочергових слідчих розшукових заходів під підозру поліції потрапив раніше судимий місцевий житель. У нього вилучили одяг зі слідами крові та інші речові докази. Він зізнався у вчиненні вбивства та зґвалтуванні літньої односельчанки. За попередніми висновками слідства, зловмисник зважився на це з корисливих мотивів.

Підозрюваний затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.115 КК України. Такі дії караються ув’язненням терміном до 15 років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: