30 пасажирських поїздів затрималися через негоду

30 пасажирських поїздів затрималися через негоду

Середній час затримки потягів складає до 25 хвилин

Станом на 5:00 вівторка через негоду затримуються 30 пасажирських поїздів, у середньому до 25 хвилин. Лише два поїзди Київ – Івано-Франківськ та Хмельницький – Москва затримуються більше години. Про це повідомили у прес-службі «Укрзалізниці».

«Станом на 5:00 19 грудня 2017 року через негоду затримуються 30 пасажирських поїздів. Середній час затримки до 25 хвилин. Лише два поїзди Київ – Івано-Франківськ та Хмельницький – Москва затримуються більше години», - йдеться у повідомленні.

При цьому вказано, що, не зважаючи на значні опади, усі поїзди курсують.

«Укрзалізниця повністю контролює ситуацію з рухом пасажирських та вантажних поїздів. Робота з очищення колій, перегонів, стрілочних перегонів триває цілодобово - вночі працювало 1492 залізничники, із яких 888 колійників», - додали у відомстві.

На Львівській залізниці, як повідомляється, вночі працювала одна снігоочисна колійна машина. Загалом від снігу було очищено 3049 стрілочних переводів та 255 пасажирських платформ.

Впродовж ночі опади спостерігалися на території Південно-Західної та Одеської залізниць. Найбільша товщина снігового покриву була у Сянках – 45 см, Києві – 18 см та Вапнярці – 15 см, вказали у компанії.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: